Pomlad – nova rast

Pomlad – nova rast

Pomlad – nova rast

Pomlad je letni čas porajanja novega življenja. Zaznamuje jo element les, ki prične srkati hranilne snovi iz zemlje in jih uporabi za novo življenje. Ljudje elementa zemlje so močni, potrebujejo svoj prostor. Njihova resnicoljubnost in pravičnosti navdihujeta ljudi. So samozavestni, dobro presojajo in se modro odločajo. Lahko pa so tudi arogantni in nefleksibilni.

Pod stresom se njihova trdnost lahko spremeni v jezo in že smo pri organu jetra, ki so meridian v elementu les. Spomladi zato spodbujamo jetra in žolčnik. Regrat, zelišče, ki nam je dostopno skoraj na vsakem koraku, če le ne raste v preveč onesnaženem okolju, je za čiščenje in podporo jetrom zelo dobrodošel. Če ga boste nabirali sami, se boste še rekreirali. Prijetno se bo združilo s koristnim.

Vsakemu pa priporočam tudi bioresonančno pripravo na obremenitve, ki jih prinaša pomlad. V elementu les so tudi meridiani tetiv, sklepnih ovojnic in sklepov, ki so spomladi zaradi bioritma bolj obremenjeni. Predvsem starejši, ki jih dolga zima in neprijetna vlaga in mraz pozimi zelo upočasnita, potrebujejo spomladi veliko energijske podpore.

Uživajte v pomladi. Če je zima pustila v vaših telesih preveč sledov, ste vabljeni v Center za bioresonančno zdravljenje in preventivo.