Alergije

AlergijeBICOM bioresonanca je odličen način, za odpravo alergij.
Postopek je hiter, neboleč in učinkovit.

Ravno alergije so najpogostejši razlog, da se ljudje obrnejo na nas.
S pomočjo bioresonance boste lahko končno opustili zdravila
in zadihali s polnimi pljuči.

Alergeni so snovi, s katerimi se naše telo srečuje v vsakdanjem
življenju. Večina ljudi jih dobro prenaša, nekateri pa razvijejo ob
ponavljajočih se stikih z njimi alergijsko reakcijo.
V telo vstopajo skozi dihala, prebavila, ob piku žuželke, preko kože …

Alergija je mehanizem, alergijska bolezen je klinični problem. Govorimo o alergiji ZA alergen.
Atopija je dedna nagnjenost k takojšnji preobčutljivosti za pogoste alergene in je dejavnik tveganja za razvoj astme, rinitisa in ekcema.
Atopik je človek, ki ima pozitivne kožne teste s pogostimi alergeni, ne glede na to, ali je klinično zdrav ali ima alergijsko bolezen.
Tipične bolezni preobčutljivostnih reakcij: astma, anafilaktični šok; nodozni eritem; kontaktni dermatitis idr.

Kaj je alergen?
Alergeni so snovi, s katerimi se naše telo srečuje v vsakdanjem življenju ali v poklicih. Samo nekatere osebe razvijejo ob ponavljajočih se stikih z njimi alergijsko reakcijo. Pri teh osebah, imunski sistem izdela protitelesa proti alergenom. Alergijska reakcija se večinoma kaže kot alergijsko vnetje.
Alergene vdihavamo, uživamo s hrano in pijačo, v obliki zdravil jih uživamo ali sprejemamo kot injekcijo, lahko vstopijo v telo pri piku žuželke ali pa je naše telo z njimi v kontaktu preko kože.

Z BICOM bioresonanco testiramo alergije. S pomočjo BICOM bioresonančne naprave pošljemo ojačano, obrnjeno frekvenco specifičnega alergena skozi telo. Te frekvenca reprogramira vaše celice, da pozabijo informacijo o alergiji, shranjeno v telesu. Testiranje z bioresonanco je hitro, neboleče in neškodljivo.

Ko se alergija razvija, nastane v telesu odtis na za alergen specifičnega energijskega vzorca v vaši DNA. Na ta način ohrani v spominu, kako se braniti pred določenim alergenom vsakokrat, ko pride telo v stik z njim. V večini primerov se pri ponovnih stikih z alergenom odtis poslabša in simptomi alergijske bolezni se slabšajo.
Ker je odtis v vaši DNA natančna ponovitev energijskega vzorca alergena, lahko uporabimo bioresonančno metodo, ki pošlje obrnjene in ojačane frekvence nazaj v telo. Dve nasprotni energiji frekvenc se izničita in na ta način se odtis, ki je bil shranjen v vaši DNA, oslabi.

Potrebnih je le nekaj bioresonančnih obravnav, da telo pozabi na alergijo.