Koža

KozaBICOM bioresonanca je uspešna metoda odpravljanja
različnih težav s kožo.  Odprava težav je hitra, neboleča in učinkovita.

Bolezni kože, predvsem obraza in drugih vidnih delov telesa so lahko simptomi alergije. Ker so spremembe vidne, so za ljudi pogosto moteče, tudi zaradi strahu pred nalezljivostjo, in lahko privedejo do socialne izolacije. S pomočjo bioresonance uspešno odpravljamo tovrstne težave.

Spremembe kože, ki so posledica alergije, lahko zajamejo le del ali vso kožo, lahko so le kot rdečina lahko pa kot hud ekcem ali celo razjede. Razpon težav je od zmernih, do neznosnih: zbadanje, srbenje, vnetje, gnojenje, okužba spraskanih predelov …

Šolska medicina loči med akutnimi in kroničnimi spremembami. Vzrok je pogosto neznan. Uporabljena zdravila pomagajo, vendar le, dokler se uporabljajo. Po prenehanju uporabe, se spremembe pogosto ponovno pojavijo.

 

Alergijsko pogojene spremembe kože so pogosto posledica alergije na kravje mleko, pšenico, v povezavi s črevesnimi glivicami. Tudi nevrodermitis in kronični ekcem sta lahko posledica alergije.

Veliko primerov je že bilo uspešno obravnavanih s pomočjo bioresonance kot alternativne metode zdravljenja.

 

Rosazea  je bolezen kože, ki se razvije v srednji življenjski dobi simetrično po obrazu, predvsem čelu, nosu, licih in bradi.

Pogosto spremlja rosazeo kronično vnetje vek in očesnih veznic. Možni vzroki so: kronično vnetje prebavil, bolezni jeter, kronično zaprtje, pri ženskah tudi kronično vnetje rodil in menopavza.

Cilj bioresinančne obravnave je odpraviti možne vzroke, posledično se popravi koža. Potrebnih je vsaj 5 obravnav.
rozacea2

 

Mladostne bradavice (Verrucae Planae juveniles) opazimo kot za spoznanje nad okolico dvignjene, ploščate, skoraj gladke,

do leče velike poligonalne bunčice, kožne ali bledorjavkaste barve.  Navadno so gosto posejane po obrazu ter hrbtiščih rok. Največkrat jih vidimo pri otrocih, pri odraslih le redko.

Z bioresonanco nadlogo uspešno odpravljamo, včasih sta potrebni le dve (2) obravnavi.

bradavice 1

 

 

Uspešno smo odpravili tudi Lichen Nitidus, drobne, kožno obarvane bunčice voskastega videza, ki nastanejo zaradi vnetne reakcije kožnih celic. Ne povzročajo neprijetnosti, niso nalezljive, ponavadi izginejo brez zdravljenja. Lahko izginejo na enem delu telesa in se pojavijo na drugem. Pojavljajo se po prsnem košu, trebuhu, rokah, genitalnem področju.

 

lihen 1