Kaj obravnavamo

Kako deluje bioresonanca?

Bioresonančna metoda zdravljenja izhaja iz spoznanj kvantne fizike. Vsaka molekula, vsaka celica v telesu, vsak organ, pa tudi alergen, bakterija, virus, parazit … niha s svojo značilno frekvenco elektromagnetnega valovanja. Bioresonančna naprava s posebnim filtrom loči zdrava nihanja od bolezenskih. Zdrava nihanja okrepi, bolezenskim pa spremeni polariteto ter jih preko elektrod vrne v bolnikovo telo. S tem postopkom postane fizikalna koda škodljivega agensa neprepoznavna in telesu preneha škodovati.

Delamo z bioresonančno napravo Bicom Optima.

Diagnostiko in terapijo delamo z Bicom Optima Bioresonančna napravo

 

Telo lahko deluje usklajeno, ker se informacije nemoteno prenašajo med celicami. V zdravem telesu poteka izmenjava informacij nemoteno, zato vsaka celica in vsak del telesa natančno vedo, kaj je njihova naloga.

Vendar lahko toksini, virusi, bakterije, radioaktivno sevanje idr. porušijo normalno komunikacijo med celicami.

Zaradi motene komunikacije celice ne morejo delovati normalno. Posledice so lahko različne: od nespecifičnih motenj delovanja, slabega počutja, kronične utrujenosti, do spremembe delovanja organov s spremljajočimi simptomi.
Spremembe se najprej pojavijo tam, kjer je bil organizem predhodno že oslabljen, pogosto prirojeno.

Odkrite vzroke/povzročitelje odpravljamo z ustreznimi frekvenčnimi vzorci s pomočjo Bicom naprave.

S pomočjo bioresonance podpremo naš lastni regulacijski sistem in mu pomagamo do te mere, da se ponovno vzpostavi normalna komunikacija med celicami. Škodljive snovi se sprostijo in izločijo iz telesa.
Zato je v sklopu vsake bioresonančne obravnave potrebno organizem najprej pripraviti in šele nato zdraviti.

 

Opisani postopek imenujemo BICOM bioresonančna obravnava, napravo za izvajanje tega postopka pa BICOM bioresonančni aparat.

bottles_2

Kaj obravnavamo z bioresonanco?

Praktično ni bolezni ali težave, ki je bioresonanca ne bi vsaj omilila. Obravnavamo akutne in kronične bolezni ter težave, kot so: bolečine v sklepih, hrbtenici, utrujenost, depresija, nespečnost, hormonske težave (ščitnica, težave v menopavzi), kronična vnetja sečil, težave s prostato, bolezni kože, revmatoidni artritis, kronična utrujenost, nervoza, osteoporoza …

Pomagamo vam prenehati kaditi in shujšati.

Pri otrocih in mladostnikih preprečujemo zaplete po cepljenju, pomagamo pri boleznih kože, težavah, ki spremljajo puberteto (akne, nemir, stres pred izpiti) …

Najpogosteje se ljudje odločajo za bioresonanco zaradi alergij, intoleranc ter kandide in seveda v Centru za bioresonančno zdravljenje in preventivo obravnavamo tudi te. Obravnava alergij predstavlja zgolj kamenček v mozaiku vseh težav, ki jih učinkovito in uspešno rešujemo z bioresonanco.

Vas zanima, če lahko pomaga tudi vam? Povprašajte nas na facebooku!